0342 491 972

Stijlvolle gevels voor bedrijfspanden, scholen en zorgcentra

Verdienen uw gasten ook een bijzonder welkom? Een sterke en stijlvolle gevelinrichting van Alutrend is de kroon op bedrijfspanden, zorgcomplexen, scholen, sporthallen en andere gebouwen.

Alles in eigen beheer

Alutrend fabriceert en monteert de puien volledig in eigen beheer vanuit onze vestiging in Barneveld. Dankzij onze ruime voorraad en flexibele organisatie zijn onze levertijden kort. Geef uw wensen door en wij denken graag met u mee over techniek en uitstraling.

Aluminium puien

Aluminium is sterk, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig. Dat maakt deze metaalsoort bij uitstek geschikt voor puien. Alutrend biedt u een ruime keuze.

Stalen puien

Staal leent zich vanwege de sterkte uitstekend voor slanke designconstructies. Daarnaast kan een stalen pui ook brandwerend worden uitgevoerd.

Automatische deuren

Automatische deuren zijn uitnodigend en functioneel. Doordat de deuren automatisch sluiten voorkomt u energieverspilling. Alutrend is official dealer van Entrematic (ASSA ABLOY) schuifdeurautomaten, leverbaar uit eigen voorraad.

Hardglazen puien

De toepassing van hardglas creëert een zeer transparante pui. Daarnaast is hardglas letsel beperkend. Als het breekt dan valt het in dusdanige kleine stukjes uiteen dat verwondingen praktisch achterwege blijven. Hardglas is toepasbaar voor binnen- en buitenpuien.