0342 491 972

Een winkelpui van Alutrend biedt een warm welkom

Op zoek naar een functionele winkelpui met uitstraling? Kies voor een complete gevelinrichting van Alutrend. Wij vertalen uw wensen in een gevel die klanten uitnodigt en ongewenste gasten buiten de deur houdt.

Korte levertijd

Alutrend fabriceert voornamelijk uit eigen voorraad en monteert de winkelpuien volledig in eigen beheer. Belangrijke onderdelen hebben wij altijd op voorraad. Dankzij onze korte levertijden en flexibele instelling zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse retailwereld.

Aluminium winkelpuien

Aluminium is sterk, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig. Dat maakt deze metaalsoort bij uitstek geschikt voor winkelpuien. Alutrend biedt u een ruime keuze voor uw winkelpui.

Stalen winkelpuien

Staal leent zich vanwege de sterkte uitstekend voor slanke designconstructies. Daarnaast kan een stalen winkelpui ook brandwerend worden uitgevoerd. Alutrend vertaalt uw wensen in een krachtige en stijlvolle winkelpui.

Hardglazen winkelpuien

De toepassing van hardglas creƫert een zeer transparante winkelpui. Daarnaast is hardglas letsel beperkend. Als het breekt dan valt het in dusdanige kleine stukjes uiteen dat verwondingen praktisch achterwege blijven. Hardglas is toepasbaar voor binnen- en buitenpuien.

Automatische deuren

Automatische deuren zijn uitnodigend en functioneel. Doordat de deuren automatisch sluiten voorkomt u energieverspilling. Alutrend is official dealer van Entrematic (ASSA ABLOY) schuifdeurautomaten, leverbaar uit eigen voorraad.

Rolluiken

Rolluiken van staal, aluminium of polycarbonaat houden inbrekers buiten de deur en zijn optioneel brandwerend te leveren. Rolluiken kunnen als opzichzelfstaande afsluiting of als extra beveiliging worden toegepast.

Service en onderhoud

Een storing? Alutrend verhelpt deze snel en adequaat. Onderhoud? Kies voor een onderhoudscontract voor uw automatische deuren en/of rolluiken. Wij hebben kennis van alle voorkomende merken, zoals Kone en Besam.