0342 491 972

Vacature: zelfstandig monteur

Kom jij ons team versterken als zelfstandig monteur?

Bij Alutrend zorgen we er al sinds 1991 voor dat de eerste indruk onvergetelijk is. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler in de wereld van complete gevelinrichting. Met een team van ongeveer 25 mensen werken we voor bekende namen als De Bijenkorf en Jumbo, maar ook lokale ondernemers bij jou om de hoek. In zowel de winkelbranche, utiliteitsbouw – zoals bedrijfspanden, scholen en zorgcentra – én ook voor de villabouw. Door heel Nederland monteren wij onze zelf geproduceerde aluminium, stalen en hardglazen puien, beveiligingsrolluiken en schuifdeurautomaten.

Ook de komende tijd staan er weer heel veel mooie projecten op de planning. Daarom zoeken wij een zelfstandig monteur (parttime of fulltime). Iemand voor de binnendienst of buitendienst. Is dat iets voor jou?

Jij als zelfstandig monteur

Als zelfstandig monteur ga dagelijks op pad om onze kozijnen en schuifdeurautomaten te monteren. Samen met een hulpmonteur rijd je daarvoor door het hele land. Jij leidt met jouw ervaring elk project in goede banen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan de slag te gaan als zelfstandig monteur voor onze binnendienst.

Dit is iets voor jou, omdat…

  • Je minimaal een paar jaar ervaring als monteur hebt;
  • Je toe bent aan een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Je graag aan de slag gaat met de mooiste projecten.

Wat wij je bieden

  • Een gezellig team met volop ruimte voor eigen initiatief;
  • Een bovengemiddeld salaris (afhankelijk van aantal uur, leeftijd, ervaring en opleidingsniveau);
  • Een rijk uitgeruste bedrijfswagen met moderne gereedschappen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal, waaronder een reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
  • De mogelijkheid een opleiding en/ of cursussen te volgen;
  • Een moderne werkomgeving in het midden van Nederland (Barneveld), vlakbij de A1 en A30. Wij vinden het de ideale werkplek!

Direct solliciteren of heb je nog vragen? Bel, app of mail Henk-Jan Aangeenbrug gerust! Je kunt hem bereiken op 06-15622339 en financieel@alutrend.nl.


Ben je nog niet toe aan deze functie, maar wil je wel bij Alutrend werken? Wij zoeken ook een hulpmonteur! Klik hier om die vacature te lezen.