0342 491 972

Samenwerking Tandwielfabriek

Samenwerking Tandwielfabriek

Oktober 2016, een bericht van onze opdrachtgever:

“Hierbij wil ik jullie bedanken voor de samenwerking aan de Tandwielenfabriek! Mede dankzij jullie inzet is deze bijzondere verbouwing gelukt en tot een succes geworden. Een prestatie die inmiddels buiten Amsterdam waardering vindt in de vorm van deze mooie prijs”.  

Buro Amsterdam winnaar van de Arie Keppler Prijs 2016

De Tandwielenfabriek van Buro Amsterdam is winnaar van de Arie Keppler Prijs 2016. De Arie Keppler Prijs is een begrip in Noord-Holland en heeft tot doel om beleidsontwikkeling en projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschap en cultuurhistorie met een voorbeeldstellende betekenis voor het voetlicht te brengen. Dat wil zeggen dat ze toonaangevend zijn, in sociaal, maatschappelijk, technisch en ruimtelijk opzicht. 

Buro Amsterdam winnaar van de Geurt Brinkgreve Bokaal 2015
De Tandwielenfabriek van Buro Amsterdam is winnaar van de Geurt Brinkgreve Bokaal 2015, de jaarlijkse prijs van de Gemeente Amsterdam voor het beste initiatief op het gebied van herontwikkeling of renovatie van erfgoed. De jury was unaniem in haar waardering van zowel de herbestemming als de kwaliteit van het opdrachtgeverschap.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.